Ганьбили ім'я героїв: На Донбасі затримана група бандитів, яка чинила розбій в камуфльованому одязі

Війна, на жаль, породжує не тільки героїв, але і мерзотників.

Ілюстрація:wartime.org.ua

Поліція в Донецькій області розслідувала злочини групи осіб в камуфльованому одязі. Було встановлено 28 особливо тяжких злочинів - розбій, викрадення і позбавлення волі громадян України з метою подальшого вимагання. Про це повідомив начальник Донецького обласного главку поліції В'ячеслав Аброськін на сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Встановлена причетність до злочинів жителя Одеси, 1971 року народження, жителя Красноармійська, 1982 року народження, жителя Донецька, 1986 року народження, жителя Ромни Сумської області, 1975 року народження, жителя Запоріжжя, 1980 року народження; і жителя Калуша, 1981 року народження. У січні судом їм обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, йдеться в повідомленні.

"Війна, на жаль, породжує не тільки героїв, але і мерзотників. Закон один для всіх. Патріотизм - це не індульгенція на злочини. Це, в першу чергу, відповідальність та повага до законів своєї країни", - написав Аброськін.

Відзначається, що в листопаді 2014 року в місті Гірник особи, одягнені в камуфлированную одяг, погрожуючи зброєю, вдерлися в помешкання з метою наживи. Викрали двох членів сім'ї, одного з них вбили.

У серпні 2014 року в Добропіллі група осіб викрала двох місцевих жителів і в той же день скоїла напад з метою заволодіння цінними речами ще одного місцевого жителя. Потім за звільнення одного з викрадених зажадали "викуп" у розмірі 100 тисяч гривень. Ще один місцевий житель був викрадений у Селідовому.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...