"Гарматне м'ясо закінчується?" Путін надасть житло українським зрадникам

Така поблажливість через 2,5 років поневірянь українських юд, від держави, що потерпає від економічної скрути, має бути не від хорошого життя. Адже навіть "гробові" сім'ям загиблих солдатів РФ в Україні виплачують не завжди.

Зрадник українського народу. Фото: qha.com.ua.

Президент Росії Володимир Путін підписав указ, згідно з яким колишніх військовослужбовців України, які дезертирували до ЗС РФ після анексії Криму, має бути забезпечено житлом. Відповідний документ розміщено на порталі правової інформації, передають Патріоти України.

Житлом їх забезпечать місцеві органи виконавчої влади. "Забезпечити житловими приміщеннями військовослужбовців - громадян РФ, які проходять військову службу за контрактом у ЗС РФ, інших військах, військових формуваннях і органах, які раніше до 18 березня 2014 року проходили військову службу на території республіки Крим і м.Севастополя у військових частинах збройних сил, військових формуваннях України, а також службу в регіональних органах Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, які перебували до 18 березня 2014 року на територіях республіки Крим і Севастополь", - йдеться в указі.

У документі уточнюється, що військовим мають надати або житло, або гроші на його придбання чи будівництво. Щоправда, житлом забезпечуватимуть військовослужбовців, визнаних такими, що "потребують поліпшення житлових умов". При цьому будуть враховувати тривалість служби, дату отримання першого військового звання тощо. Нагадаємо, ФСБ продовжує шукати українських "диверсантів" у Криму.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...