"Где они их б***ь набирают, один видно, что башкой много раз о поребрик бился": У мережі висміяли прізвиська ліквідованих бойовиків "ДНР"

Користувачі мережі вже впізнали на фото деяких бойовиків. Багато з них до окупації Донбасу були алкоголіками та наркоманами.

Ілюстрація:Експрес

У Twitter користувачі висміяли прізвиська терористів "ДНР", які вбиті на сході України. Сайт "Миротворець" зараз займається ідентифікацією терористів і просить всіх тих, хто що-небудь знає про окупантів, допомогти в розслідуванні. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

До слова сказати, учасники обговорень вже впізнали на фото деяких бойовиків. Багато з них до окупації Донбасу були алкоголіками і наркоманами.

Фотографії з прізвиськами сепаратистів з банди "Восток" на своїй сторінці показала користувач з ніком "Непогана Тетяна".

У цих ліквідованих окупантів є посвідчення з їх позивними і могили на кладовищі з присвоєними номерами, але невідомі ні імена, ні прізвища.

"Пираты карибского моря прям", "Дохлый.. в голос!))", "Бабай ок", - пишуть коментатори.

"Господи, где они таких у****в взяли, ну одни уроды, а клички так вообще молчу", " Рыжего на фото знаю, с моего города, до войны клей нюхал", "Где они их б***ь набирают, посмотрите на рожи, один так вообще видно, что башкой много раз о поребрик бился", " Какие же у всех этих урок пропитые морды", " Социальное дно России", - коментують фото ліквідованих орків підписники.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...