Генштаб розкрив подробиці диверсії на складах боєприпасів у Харківській області (відео)

Вибухів на складах завдяки умілим діям командування і особового складу допущено не було.

Владислав Селезньов. Фото:9-channel.com

На складах зберігання боєприпасів у Харківській області було кілька точок займання. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив начальник прес-служби Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов, інформують Патріоти України.

За його словами, є кілька версій події. "Було кілька точок займання, всі ці точки були ліквідовані. Таким чином, про якусь недбалість в цьому випадку не йдеться, йдеться про цілеспрямовані дії диверсійного характеру", - зазначив він.

"Там були певні складнощі, пов'язані з тим, що треба було спожити більше, ніж при звичайній пожежі заходів, щоб ліквідувати вогнища. Це говорить про те, що діяли саме диверсійні підрозділи. Тому що звичайна пожежа гаситься штатними засобами, там же були певні складнощі", - додав Селезньов.

Він підкреслив, що вибухів не було допущено.

Раніше в Генштабі повідомили, що близько 03 години ночі на складах зберігання боєприпасів, розташованих неподалік від міста Балаклія Харківської області, була здійснена спроба диверсії.

"Умілими діями командування і особового складу підрозділу диверсія не була допущена", - зазначили в Генштабі. На місце НП вирушила комісія на чолі із заступником начальника Генштабу ЗСУ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...