"Глупые россияне так и не поняли, что Трамп ударил не по Сирии – это был репутационный удар по России", - журналіст

Першими нікчемність російських С-300 перевірили ізраїльські літаки, які пролетіли над ними на наднизькій висоті, відбомбилися і повернулися назад.

В Проханова вже великі від переляку очі? Ілюстрація: Zampolit.

Хвиля від атак США в Сирії не вщухає, а навпаки - має всі шанси перерости в справжнє цунамі. Так в російському суспільстві, схоже, почалася не слабка істерика, в результаті чого скандальні заяви посипалися, як з рогу достатку. Чого тільки варта заява російського письменника Олександра Проханова, який в ефірі одного з російських телеканалів заявив, що Москва повинна негайно відповісти Вашингтону, але тільки не в Сирії, а в Україні, передають Патріоти України.

За словами українського журналіста Віктора Уколова, у Проханова істерика, тому що він все чітко зрозумів - президент США Трамп вдарила не по Сирії. Це був репутаційний удар по Росії, по її нікчемним С-300, які пропустили 59 ракет «Томагавк», по її амбіціям, як наддержави, по іміджу нібито сильного президента РФ Путіна на ватяних від страху ногах. «Те, що він говорить - це гази страху, в основному сірководень, тому що після цього ніхто не купить російські системи ППО, які вони продають в Іран», - написав Віктор Уколов.

Журналіст звертає увагу, що першими нікчемність російських С-300 перевірили ізраїльські літаки, які пролетіли над ними на наднизькій висоті, відбомбилися і повернулися назад. Кажуть один залп «Буки» таки дали, але не влучили, тому через кілька днів ізраїльський спецназ викрав і стратив командира російського дивізіону.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...