"Гниди, нелюди і кінчені істоти": Український актор відверто охарактеризував Путіна та 86% росіян

Актор Олексій Вертинський зізнався, що своє ставлення до росіян він не переносить на російську мову, бо нею спілкувалися його батьки.

Олексій Вертинський. Фото: svitske.1plus1.ua.

Президент Росії Володимир Путін та більшість його співгромадян – гниди, нелюди і кінчені істоти. Таку думку в інтерв’ю "Главкому" висловив актор, народний артист України Олексій Вертинський, передають Патріоти України.

За його словами, щоб в Україні покращилася ситуація з державною мовою, "потрібно перетерпіти кілька поколінь". "Я знаю, що ця російська потвора, Путін, із цими 86% співгромадян – гниди, це нелюди і кінчені істоти. Але, розумієш, в мене батько говорив російською, хоча там крові було намішано: там і латвійське було, і білоруське щось. Мама – українка. Спільна мова в роду у нас російська була. Батько читав українські книжки, дуже багато читав, але так і не зміг навчитися української. Він так кострубато говорив, що я казав: "Тату, будь ласка, краще помовч!". Я думаю, ще кілька поколінь просто треба перетерпіти", – зазначив Вертинський.

На думку актора, в деяких містах Україні досі говорять як Верка Сердючка. "Я народився в Сумах. У мене взагалі такі краї, що там усі говорять як Вєрка Сердючка, яку всі лають, бо вона "паплюжить Україну". А вона говорить так, як говорить наша Слобожанщина, Сумщина, Харківщина і Полтавщина. Там ще й крутіше можна знайти", – розповів Вертинський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...