Голос Держдепу: Крістофер Сміт - людина, яка має вплив на всі антикорупційні реформи в Україні, - Бутусов

У американців є, чому повчитися – вони дивляться на реформи без емоцій, причому спокійно ставляться до того, що можуть бути помилки та невдачі, наголосив журналіст.

Крістофер Сміт. Фото:Цензор.НЕТ

Крістофер Сміт – начальник відділу посольства США в Україні з правоохоронних питань, одна з невідомих громадськості, але насправді ключових постатей у реформах МВС, НАБУ та САП. Про це у своєму Fаcebook пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. і продовжує:

Він – той самий "голос Держдепу", який щиро підтримує радикальні реформи та антикорупційні справи.

А коли у владі починаються бійки на знищення, інколи піднімається, щоб сказати українською або російською мовами: "Хлопці, досить атакувати одне одного, брейк, працюйте і не з'ясовуйте, хто з вас більше правий, бо ви робите одну справу!".

Звичайно, Крістофер робить багато інших більш детальних порад та рекомендацій, але він дипломат, тож поза рамками протоколу його діяльність не розголошується.

Саме завдяки зусиллям посольства США в черговий раз захищений від звільнення директор НАБУ, в черговий раз встановлений мир між НАБУ та САП, та знову наведена злагода між керівниками правоохоронних відомств.

У американців є, чому повчитися – вони дивляться на реформи без емоцій, причому спокійно ставляться до того, що можуть бути помилки та невдачі. Головне – щоб зрушення відбувались у визначеному стратегічно напрямку. Підтримка американських дипломатів усім позитивним подіям в Україні, максимальне сприяння структурним змінам викликають повагу.

Американський вплив в Україні зростає, і для нас зараз це важливий фактор стабільності, а інколи навіть чинник внутрішньої політики. Я це розцінюю як великий плюс.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...