"Гости по профсоюзной линии": У "ЛНР" похвалилися дружбою з Бангладешем та Тринідадом і Тобаго

"Корисні знайомства" представники окупованої Луганщини завели на конгресі Всесвітньої федерації профспілок (ВФП) в ПАР.

Тринідад і Тобаго. Фото: ЖЖ.

У "ЛНР" похвалилися, що делегація з Трінідад і Тобаго напрошується до них у гості. Про це розповів член "президії Федерації профспілок (ФП) ЛНР" Андрій Кочетов, який представляв "республіку" на конгресі Всесвітньої федерації профспілок (ВФП) в ПАР. Новину передають Патріоти України із посиланням на сепаратистські сайти.

Кочетов похвалився, що профспілковий діяч Республіки Тринідад і Тобаго, острівної держави, розташованої в Карибському морі неподалік берегів Венесуели, наполегливо напрошувався у гості до окупованої Луганщини. "Підійшов представник профспілок цієї країни, сказав, що ми хочемо з вами спілкуватися. Я кажу до нас важко приїхати, а він відповів, що готовий приїхати, тільки запросіть", - розповів "профспілковий активіст "ЛНР".

Також Кочетов розповів, що делегація з "ЛНР" викликала зацікавлення у діячей профспілок з Бангладеш, народної республіки у Південній Азії, яка утворилася на місці колишньої пакістанської провінції. Нагадаємо, що Всесвітня організація профспілок досить специфічне утворення. Воно тривалий час знаходилося під впливом СРСР і тому орієнтоване на комуністичну ідеологію. Наразі кремлівські куратори "ЛНР" активно залучають "профспілки республіки" до співпраці з цією організацією та її членами.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...