"Готов резать на шнурки медленно эту гниду": Російський блогер погрожує вбивати вчителів-євреїв московської школи

Блогер-антисеміт погрожує спалити "прокляту жидівську школу разом з вчителями і учнями", "відрізати їм все, щоб не виростало", а також "закінчити благородну місію Адольфа Гітлера з фінішного вирішення питання євреїв".

Антисемітизм в РФ. Фото: callofzion.ru.

Після бурхливого секс-скандалу з учителем 57-ї школи міста Москва, якого колишня учениця звинуватила в сексуальному домаганні, в Інтернеті не вщухають пристрасті. Оскільки вчитель історії, який нібито займався сексом з ученицею Ревеккою, за національністю єврей, російський блогер Михайло Ермілічев вимагає спалювати всіх співробітників школи, більшість з яких теж євреї, в крематорії. Новину передають Патріоти України.

Блогер-антисеміт погрожує спалити "прокляту жидівську школу разом з вчителями і учнями", "відрізати їм все, щоб не виростало", а також "закінчити благородну місію Адольфа Гітлера з фінішного вирішення питання євреїв". Хвиля агресивного антисемітизму, яка була викликана заявами колишніх учениць школи №57 про "єврейських учителів-розбещувачів", зростає з кожним днем в Росії. Про це повідомив один з єврейських порталів в Росії.

Блогер написав, що готовий власноруч "різати на шнурки повільно цю гниду". "Вот за все подобные проделки их и резали, громили и давили, как собак резанных, в ходе всей истории человечества! И правильно делали! У них дорога одна, в порядке очереди, твари!", – написав блогер Михайло Єрмілічев. Зазначимо, що він проілюстрував свої слова кадром з фільму, на якому євреї йдуть в газову камеру.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...