"Граната отделалась легким испугом", - соцмережі про підрив авто Парасюка

​Користувачі мережі співчувають гранаті, яка так і не потрапила в автомобіль нардепа.

Володимир Парасюк. Фото24tv.ua

Як відомо, 30 березня в машину позафракційного народного депутата України Володимира Парасюка невідомі кинули гранату. При цьому, як заявив нардеп, не постраждав ні він сам, ні його авто - тільки машини, які столяди поруч. Видання ГОРДОН зібрав реакцію користувачів соцмереж на чергову появу в новинах нардепа, який регулярно потрапляє в скандали, передають Патріоти України.

Судя по тенденции, гранату в парасюка тоже одесский судья метнул.
Опубліковано Denys Bigus 30 березень 2016 р.

У багатьох коментарях висловлюється співчуття і побоювання за долю швидше гранати, ніж самого нардепа.

Л - любовь народа.
Опубліковано Victor Tregubov 30 березень 2016 р.

Також Парасюку пригадали інцидент в кінці 2014 року, коли невідомі вночі розбили машину, якої не було в його декларації про доходи. В результаті Парасюк заявив, що то була машина його сестри.

Машина Парасюка взорвалась от негодования за то, что он так ее и не задекларировал.
Опубліковано Denys Bigus 30 березень 2016 р.

Вибух виявився "приурочений" до дня народження секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Також Парасюку згадали, як колись він обіцяв "піти на штурм зі зброєю", якщо президент Віктор Янукович не піде у відставку до 10 ранку наступного дня.

І, звичайно, деякі намагаються проаналізувати інцидент і висувають версії, кому вигідний такий замах. Найпопулярніша версія - йдеться про власний піар нардепа.

Хто хотів убити Володимира ПарасюкаЛюдина, яка з 20-30 метрів кинула гранату в Парасюка і влучила в сусідню машину, не...
Опубліковано Vadym Denysenko 30 березень 2016 р.

Володимир Парасюк був активним учасником Революції гідності. Пройшов до Верховної Ради, вигравши вибори в мажоритарному окрузі №122 (Львівська область).

Встиг кілька разів заплатити штрафи за порушення правил ДТП, взяти участь в декількох бійках в Раді, парламентському комітеті, залі суду, зняти прапор Росії з Генконсульства у Львові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...