Громадян ФРН попереджають: Кремль розпочав гібридну війну проти їхньої країни (відео)

Українські волонтери вирішили пояснити німцям, наскільки небезпечні російська пропаганда та інтриги Кремля для їхньої країни.

Ангела Меркель та Володимир Путін. Фото: ipress.ua.

У мережі з'явилося зняте на німецькій мові відео, в якому йдеться про те, що президент РФ Володимир Путін почав гібридну війну в Німеччині з метою повалити уряд німецького канцлера Ангели Меркель. Відео опубліковано на сторінці Народний проект - Всеукраїнський центр волонтерів в Facebook, передають Патріоти України.

"Внимательно посмотрите это видео. И покажите друзьям. "Изнасилованная" русская девочка в Берлине, "внезапные" митинги неонацистов, шествия по Берлину людей с флагами "новороссии" и колорадскими тряпками... А сегодня — взрыв в Берлине.... Не звенья ли это одной цепи? Не указывает ли все это на то, что Путин начал гибридную войну против Германии? Не пора ли задуматься?..." — йдеться в коментарі до відео.

"Волонтеры сделали симпатичное видео для немцев по российской пропаганде и гибридной войне. Если у вас есть знакомые в Германии, можете им показать это видео", — прокоментував ролик блогер Антон Ходзьо на своїй сторінці в Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...