Гроші не пахнуть: Українські компанії продовжують заробляти в Криму, незважаючи на санкції (фото)

У широкому асортименті на полицях супермаркетів окупованого Криму представлена продукція таких відомих українських торгових марок, як "Чумак", "Моршинська", "Оліс", "Біокон", "Верес" та інші.

У Криму продовжує працювати мережа магазинів "Єва". Фото: 15 хвилин.

Після російської окупації Криму, незважаючи на санкції ЄС, США, Канади та інших країн проти компаній і фізичних осіб, які працюють на півострові, українські виробники продовжують заробляти на поставках туди своєї продукції. Про це пише сайт "15 хвилин", передають Патріоти України.

Як зазначається, станом на січень 2017 року в окупованому Криму працюють кілька великих українських компаній. Деякі з них, наприклад, мережа супермаркетів "АТБ", лише змінили назви магазинів, але досі реалізують через них українські товари.

При цьому, кілька десятків магазинів компанії "Єва" продовжують працювати в Криму в тому ж режимі, що і до окупації. В них можна придбати ті ж товари, що і в магазинах мережі на материковій частині України. Магазин відомого бренду українського дизайнера "a.TaNbyAndreTan", хоча і не вказаний на офіційному сайті, знаходиться в Сімферополі за тією ж адресою, в тому ж торговельному центрі "Меганом", що і до окупації, пише видання.

У широкому асортименті на полицях супермаркетів окупованого Криму представлена продукція таких відомих українських торгових марок, як "Чумак", "Моршинська", "Оліс", "Біокон", "Верес" та інші. Як розповіли виданню менеджери торговельних мереж в Криму, після початку блокади півострова, а потім введення урядом України заборони на постачання комерційних партій товарів до Криму, поставки української продукції туди йдуть через прикордонні пункти в Харківській області та зону АТО.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...