"Гусь-Хрустальний готується до війни з США!": У мережі висміяли шкільну лінійку в Росії

На лінійці православної гімназії в місті Гусь-Хрустальний перед дітьми виступив директор одного з великих місцевих підприємств. Він заявив, що у Росії є загальний зовнішній ворог — США.

Гусь-Хрустальний. Фото: www.culture.ru.

У соціальних мережах висміяли шкільну лінійку в російському місті Гусь-Хрустальний, де дітей привали згуртуватися і протистояти загальному зовнішньому ворогу — США. Жарт з цього приводу опублікували в Twitter Мид Роисси, передають Патріоти України.

Там опублікували скріншот з Twitter, в якому йдеться про те, що на лінійці православної гімназії в місті Гусь-Хрустальний перед дітьми виступив директор одного з великих місцевих підприємств. Він заявив, що у Росії є загальний зовнішній ворог — США, і всі повинні об'єднатися, щоб протистояти йому. "Блискавка! Гусь-Хрустальний готується до війни з США!" — коментують цю історію в Twitter Мид Роисси.

Цей твіт зібрав понад 80 ретвітів і 32 лайка. "Гусей скрепно тиснути тракторами, а кришталь ставити порошитися в сервант", "А чому Мюнгхаузену можна було, а Гусю-Хрустальний не можна?", "Дивно, що потім знову будуть кришталь на їжу міняти, а не на патрони, щоб обамовцев стріляти", "Гусак-хрусталевцы стояли в 90-х на трасі з продукцією свого градопредприятия, яку замість зарплати видавали, нехай далі смокчуть", "Безцінні відомості до початку навчального року, вже привітав так привітав", — коментують користувачі Twitter.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...