І лоба "зеленкою" помазати заздалегідь: У Росії просять Путіна призначити Жириновського послом до Туреччини

Лідера ЛДПР пропонують направити до Туреччини в ранзі спецпредставника глави держави по "сирійському питанню".

Володимир Жириновський. Фото:ldpr-mordov.ruАктивісти російської організації "Національний комітет +60" звернулися до президента Росії Володимира Путіна з проханням призначити на посаду посла в Туреччині Володимира Жириновського. Про це передають Патріоти України з посиланням на Крым.Реалии.

Активісти просять призначити лідера партії ЛДПР "в ранзі спецпредставника глави держави по "сирійському питанню".

"Надзвичайна ситуація в Сирії, на наше глибоке переконання, вимагає постійної присутності в "гарячому" регіоні такого крупного спеціаліста і фахівця, як Володимир Вольфович Жириновський! На жаль, після смерті видатного сходознавця Євгена Примакова у нас не залишилося людей порівнянного масштабу, а Глава МЗС Лавров просто фізично не може охопити весь "клубок проблем" Близького Сходу", - вказали активісти.

Вони також відзначили останній "тріумфальний візит" Жириновського в Туреччину.

"Поліглот Володимир Жириновський є блискучим тюркологом і завжди мріяв про дипломатичну кар'єру - прийшов його час реалізувати сміливі проекти про становлення нової союзницької осі Росія-Туреччина-Іран зі збереженням дружніх країн Іраку і Сирії!" - зазначено в зверненні.

На думку представників організації "Національний комітет +60", такий варіант вирішення "допоможе Великій Росії вистояти проти загроз Заходу і вирішити питання тероризму всередині і поза країною".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...