І зашморг на додачу: Російський соціолог запропонував дати Путіну премію імені Хусейна

Подібну премію Ігор Ейдман пропонує присудити президенту РФ за "видатне вміння точно оцінювати наслідки анексії сусідніх територій”.

Каддафі та Хусейн вже зачекались. Фото: соцмережі.

Російський соціолог Ігор Ейдман іронічно прокоментував пропозицію венесуельського «горе-президента» Мадуро вручити Путіну премію імені Чавеса. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Facebook Ейдмана.

Ейдман зазначає, що у самого Мадура справи в країні йдуть огидно, вона знаходиться на межі повного колапсу. «Палко підтримую! Необхідно обов’язково вручити Путіну “Премію імені Чавеса за видатні успіхи в області розвалу економіки багатої на ресурси України”.

Але цієї премії звичайно недостатньо, щоб відзначити видатні заслуги Путіна. Упевнений, що Володимир Володимирович заслужив також “Премію імені Мугабе за успіхи в області боротьби з інфляцією”, “Премію імені Туркменбаші за особисту скромність” і “Премію імені Саддама Хусейна за видатне вміння точно оцінювати наслідки анексії сусідніх територій”, – написав соціолог.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...