​Залізний хрест імені Гітлера на черзі: Венесуела вирішила нагородити Путіна премією миру імені червоного диктатора​

Мабуть, слава колумбійського президента не давала Путіну спати.

У Венесуелі вважають Путіна гідним премії миру. Фото: ria.ru.

Президент Венесуели Ніколас Мадуро оголосив про заснування премії миру в честь свого попередника Уго Чавеса. Першим її лауреатом стане президент Росії Володимир Путін, сказав Мадуро, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Про свою ініціативу президент Венесуели повідомив 7 жовтня на презентації статуї Чавеса, створеної російським скульптором Сергієм Казанцевим.

Глава Венесуели Ніколас Мадуро заявив, що російський президент Володимир Путін заслуговує того, щоб стати першим володарем премії, названої на честь покійного президента Уго Чавеса.

Премія буде вручатися борцям "за мир і суверенітет", заявив Мадуро.

За словами президента Венесуели, лауреатам премії вручатимуть мініатюрну копію статуї Чавеса.

Примітно, що Мадуро оголосив про заснування премії в той же день, коли Нобелівську премію миру присудили президенту Колумбії Хуану Мануелю Сантосу, який уклав мирний договір з повcтанцями FARC, що поклало край півстолітній війні в цьому регіоні Латинської Америки.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...