"Я - поза рамками": Собчак зробила заяву про долю Криму

Ксенія Собчак пропонує росіянам заново вирішити, чий же півострів насправді.

Ксенія Собчак. Фото: Life.ru.

Російська журналістка та телеведуча Ксенія Собчак, яка раніше оголосила про своє бажання брати участь у президентських виборах в РФ 2018 року, пояснила свою позицію щодо російської окупації Криму. Про це йдеться в її листі, який телеведуча розповсюдила у російських ЗМІ, передають Патріоти України.

"Я – поза жорсткими ідеологічними рамками. Я не належу до конкретних партій, не пов'язана партійною чи груповою дисципліною, в рамках цієї кампанії я навіть не за "Крим наш" і не проти. Я за те, щоб в країні припинилося тотальне злодійство, з'явилися справжня політика, влада, підзвітна вільному волевиявленню людей, які самі вирішать, як їм жити, і на рівних з усім світовим співтовариством і сусідами вирішать, чий же Крим насправді", - написала Ксенія Собчак.

Нагадаємо, раніше в Росії пояснили, як намір журналістки і телеведучої Ксенії Собчак брати участь в президентських виборах в Росії 2018 року пов'язаний з намаганням Кремля створити видимість демократичного процесу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...