"Я би вчинив так само": Горбачов вразив мережу несподіваною заявою щодо анексії Криму

Політик також розповів про поточні стосунки з Путіним, якого раніше він критикував за занадто довге перебування при владі.

Михайло Горбачов. Фото: РБК.

Перший і останній президент СРСР Михайло Горбачов заявив, що приєднання Криму і Севастополя до Росії у березні 2014 роки є правильним рішенням. Про це Горбачов заявив в інтерв'ю The Sunday Times, передають Патріоти України.

За його словами, він вчинив би так само, як президент Росії Володимир Путін, якби опинився в аналогічній ситуації. "Я завжди - за вільну волю людей, а більшість в Криму хотіло возз'єднатися з Росією", - сказав Горбачов. "Єдина справжня причина, через яку я не став би цього робити, це якби я все ще був при владі, Радянський Союз існував і Крим був би його частиною", - додав перший президент СРСР.

Політик також розповів про поточні стосунки з Путіним, якого раніше він критикував за занадто довге перебування при владі. "У нас завжди були нормальні стосунки. Зараз я б не описав їх як нормальні - у нас їх просто немає", - сказав Горбачов. У мережі бурхливо відреагували на цю заяву Горбачова, назвавши його негідником.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...