"Я не трус, но я боюсь": Насіров дав згоду, щоб його після звільнення охороняли представники НАБУ (відео)

За словами адвоката, Роман Насіров вже може вважатися вільним.

Роман Насіров у суді. Фото: news.bigmir.net.

Адвокат Романа Насірова Олександр Лисак заявив, що його клієнт буде говорити про те, щоб до нього була приставлена охорона, незважаючи на те, що термін його утримання закінчився. Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ з місця подій, передають Патріоти України.

За словами адвоката, Роман Насіров може вважатися вільним. В силу громадського резонансу і для того, щоб всіляко "сприяти слідству" Роман Насіров дав згоду на те, щоб до нього була представлена охорона НАБУ.

Під час заяви адвоката, з суду вийшли працівники НАБУ. Адвокат Лисак наголосив, що "фактично чекаємо 15-20 хвилин, поки не приїде керівництво НАБУ. Спробуємо вийти".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...