"Я не знаю, хто такий Пушилін. Бачила його по росТБ": Савченко розповіла, з ким з терористів готова розмовляти (відео)

В Надії Савченко склалося враження, що Олександр Захарченко воював, тому з ним можна вести переговори.

Надія Савченко. Фото: скріншот з відео.

Надія Савченко готова до переговорів про звільнення полонених з Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

"Я готова говорити з тими людьми, з якими я зустрічалася в бою. Якщо я зустрічалася особисто з Ігорем Плотницьким, то я знаю, що з цією людиною можна говорити, тому що, принаймні, він знає, про що говорить, бо він там був. Я чула, що воював Захарченко, особисто я з ним не стикалася, але хлопці розповідали, що так, він дійсно... Тобто я готова говорити про війну і про обмін полонених з людьми, які безпосередньо знають, що таке ціна життя людини", – сказала Савченко в інтерв'ю.

У той же час вона зазначила, що не хоче розмовляти з тими, "хто хоче бачити себе політиками так званої "ЛНР" і "ДНР". "Я не знаю, хто такий Пушилін. Так, я його бачила по російському телебаченню. Я можу зробити висновок, що це російська маріонетка. Все з того, що я бачила... Я не хочу розмовляти з Пушиліним. Я не хочу розмовляти на "мінському майданчику". Я хочу розмовляти безпосередньо з людьми буквально з поля бою", – підкреслила нардеп.

Також вона повідомила, що особисто не знайома з главою руху "Український вибір" Віктором Медведчуком. "Я не знайома з ним взагалі... Я знаю, що з ним зв'язувалася моя сестра. Тому що вона так само, як і я, готова говорити з чортом заради мого звільнення. А я – заради кожного хлопця, який там залишається. І я так само не бажаю зла тим хлопцям, які залишаються тут. Мається на увазі військовополонені. Я вважаю, що обмін всіх на всіх повинен бути, замирення має бути, якісь певні амністії повинні бути", – стверджує Савченко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...