"Я прийшов спитати, чому їх досі не розстріляли", - вояк у залі суду над ГРУшниками

Судді справу майже не розглядали, а через несподіване завершення не встигли допитати представників ЗСУ.

Євген Єрофєєв та Олександр Александров. Фото: pravdoryb.info.

Сьогодні у Голосіївському суді відбулось чергове слухання справи затриманих на Луганщині російських ГРУшників Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на gazeta.ua.

На засіданні зібралось близько 20 осіб, в тому числі представники ЗМІ. В коридорі чекали військові ЗСУ. Був присутній командир 92-ї окремої механізованої бригади Віктор Ніколюк. Він повинен був виступати на суді, але через несподіване завершення так і не зайшов до зали. "Я прийшов сюди спитати, чому їх досі не розстріляли", - сказав один з військових, не називаючись.

На перерві адвокат затриманих Оксана Соколовська залишила зал суду, пояснивши це невідкладними справами у Маріуполі. Через це на слуханні прокурори запропонували закликати її до громадської відповідальності. Проте судді відмовили, давши адвокату можливість написати заяву із поясненням свого від'їзду. Після цього слухання закрилось.

Судді за час слухання справу майже не розглядали. Проте були оголошені дати нових судових засідань. Найближче з них відбудеться 29 грудня. "Я дивлюся телевізор. У мене є особистий в камері. Ще мені передають книжки та фотографії. Читаю багато", - відповів із посмішкою Євген Єрофеєв на питання журналістів про вільний час в камері.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...