Я щасливий грати за "Динамо": Хачеріді прокоментував чутки про перехід у ФК "Зеніт"

Футболіст підтвердив слова свого агента Вадима Шаблія, що наразі не ведуться переговори про його трансфер. За його словами, до нього не зверталися представники "Зеніту" чи інших клубів.

Євген Хачеріді. Фото:Dynamo Kiev

Захисник київського "Динамо" Євгеній Хачеріді спростував інтерес до нього пітерського "Зеніту" та будь-якого іншого клубу. Наразі гравець не веде жодних переговорів щодо зміни клубу, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Хачеріді підтвердив слова свого агента Вадима Шаблія, що наразі не ведуться переговори про його трансфер. За його словами, до нього не зверталися представники "Зеніту" та інших клубів.

"Трансфер в інший клуб? Я сприймаю все це як чутки. Ні "Динамо", ні мій агент не повідомляли мені ні про інтерес з боку "Зеніту", ні про інтерес з боку будь-якого іншого клубу. До мене особисто також ніхто з представників інших клубів не звертався. Ось і вирішуйте самі, чи реальний якийсь інтерес до моєї персони, або все на рівні лише чуток", – заявив футболіст.

Хачеріді розповів, що у нього контракт з "Динамо" діє до літа 2018 року. Тому, підписати попередній контракт із іншим клубом, щоб не порушувати закон, він зможе лише через рік. Футболіст також зазначив, що він щасливий грати за "Динамо" і збирається відпрацювати свій контакт до кінця.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...