"Я стоятиму під Адміністрацією Президента ночами. Вдень буду працювати": Савченко зробила гучну заяву

Парламентарій наголосила, що надалі надаватиме матерям та дружинам полонених бійців підтримку.

Надія Савченко. Фото: ba.org.ua.

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко має намір ночувати під будівлею Адміністрації президента разом із матерями українських військових, які перебувають у полоні у терористів "ЛДНР". Про це повідомляє 112.ua, передають Патріоти України.

"Повернулася від матерів військовополонених, деякі мами залишилися голодувати і стояти під АП. Вони хотіли сьогодні розгорнути намет, щоб залишитися на ніч. Їм це заборонили зробити. Матері залишилися ні з чим. Зараз я їду туди. Беру свою машину, машину сестри, машину помічників, ставимо і там будемо ночувати з мамами. Ось такий робочий день народного депутата", - заявила Савченко.

Парламентарій наголосила, що надалі надаватиме матерям полонених бійців підтримку. "Ми їм надамо будь-яку підтримку. Я стоятиму з ними ночами. Вдень я буду працювати", - зазначила вона. Як повідомляв "Обозреватель", Надія Савченко та її сестра Віра провели під Адміністрацією президента мітинг із вимогою звільнити українців, які потрапили в полон.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...