Як брехатиме Пєсков цього разу? Навальний оприлюднив нові подробиці та факти щодо сина прес-секретаря Путіна (фото)

Пєсков шляхом "витоку інформації" в російських ЗМІ вже намагається дистанціюватися від скандалу.

Дмитро Пєсков і Микола Чоулз. Фото:https://navalny.com/

Російський опозиціонер Олексій Навальний і його "Фонд по боротьбі з корупцією" опублікували нові факти про сина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова Миколу Чоулза. Про це йдеться на сайті Навального, передають Патріоти України.

За його словами, зараз Пєсков шляхом "витоку інформації" в російських ЗМІ намагається дистанціюватися від скандалу.

"Всі ми згораємо від цікавості - яка ж буде лінія захисту у Пєскова в цей раз. Про що брехати буде. Один напрямок начебто намітився в коменті, даному РБК", - пише опозиціонер.

Як зазначив Навальний, "джерело РБК, знайоме з сім'єю Пєскова", підтвердило, що Чоулз дійсно є сином прес-секретаря російського президента. "Але вони практично не спілкуються", - підкреслив співрозмовник РБК.

"Нііііі, хлопці. Ми не дамо вам так легко з'їхати з теми. "Практично не спілкуються"? Спілкуються і найтіснішим чином. І гроші Миколка отримує від тата, а також від близьких до нього бізнесменів, охочих "надати послугу шанованій людині", - написав російський опозиціонер, опублікувавши відповідні фото.

Як повідомлялося раніше, фонд Олексія Навального опублікував дані про розкішне життя сина Пєскова від першого шлюбу Миколу Чоулза, який живе, як мільйонер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...