Як кують кадри для Путіна: Майбутніх губернаторів перевіряють стрибками з 7-метрової скелі

Такий тренінг – це частина програми Російської академії державної служби з підготовки кадрового резерву для адміністрації президента.

Кандидати у губернатори в РФ мають стрибати із висоти в річку. Фото: РБК.

У РФ потенційні кандидати в губернатори стрибають із семиметрової скелі в річку на Агурських водоспадах неподалік від Сочі. Про це пише РБК, у розпорядженні якого з'явилося відео стрибків, передають Патріоти України.

Такий тренінг – це частина програми Російської академії державної служби з підготовки кадрового резерву для адміністрації президента. На відео фігурують люди, яких готували в глави регіонів Росії під час вересневої ротації губернаторів. Загалом, за даними видання, у навчальній програмі в різний час узяло участь понад 60 осіб.

Наприкінці вересня Кремль почав заміну губернаторів, під час якої свої пости покинули керівники Самарської і Нижньогородської областей, Красноярського краю, Дагестану, Ненецького автономного округу, Приморського краю, Новосибірської, Орловської та Омської областей.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав кадрові перестановки "абсолютно нормальним" і "затребуваним" процесом. Минулого разу масові відставки губернаторів у Росії відбулися в лютому 2017 року. Тоді своїх посад позбулося шестеро глав регіонів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...