Як підсолодити пігулку від подорожчання квитків: У потягах "Укрзалізниці" пасажирів почали безкоштовно годувати

Кожен пасажир "Укрзалізниці", який буде подорожувати з 23 грудня за маршрутами Київ - Прага, Київ - Братислава, Київ - Будапешт і Львів - Будапешт, отримає безкоштовний сніданок: чай або кава на вибір, з печивом або вафлями.

Ілюстрація:Українські Новини

Пасажири СВ-вагонів у внутрішньодержавному сполученні безкоштовно отримуватимуть питну воду без газу в півлітрових пляшках, а пасажири деяких міжнародних маршрутів - безкоштовний сніданок. Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці", зазначають Патріоти України.

Вказується, що з 23 грудня 2016 року, кожен пасажир "Укрзалізниці", який буде подорожувати за маршрутами Київ - Прага, Київ - Братислава, Київ - Будапешт і Львів - Будапешт, отримає безкоштовний сніданок: чай або кава на вибір, з печивом або вафлями.

Вода, яку залізничники будуть надавати пасажирам, - власного виробництва філій ВАТ "Укрзалізниця" і має державний сертифікат відповідності, виданий Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.

Питну воду випускають в регіональній філії "Південна залізниця" (марки "Гребінківська" і "Миргородське джерело") і регіональній філії "Одеська залізниця" (марки "Холодок" і "Бірзульська").

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...