Як повернути Крим за один день – Ленур Іслямов поділився рецептом

Координатор блокади Криму вважає, що РФ слід жорстко повернути в рамки міжнародного права, відключивши систему SWIFT та запровадивши ембарго на нафту.

Ленур Іслямов. Фото:Обозреватель

Треба для Росії ввести ембарго на нафту, закрити кредитування і вимкнути свіфт. Про це бізнесмен кримськотатарського походження, координатор блокади Криму Ленур Іслямов заявив в інтерв’ю Цензор.НЕТ, зазначають Патріоти України.

"Це не жарт. Треба поставити Росію перед вибором – або повернення в рамки міжнародного права, отже відхід із Криму, або реальна загроза розпаду цієї країни," – зазначає Іслямов.

Він також упевнений, що Крим повернеться до складу України в найближчій перспективі.

"По-перше, думаю, що зараз Путін знайде собі наступника. Тому що йому вже не тиснуть руку у всьому світі, його усуватимуть російські бізнесмени. Вони зроблять так, щоб Путін пішов на спокій, думаю, він буде готовий до цього через деякий час.

І я навіть бачу сценарій: це буде якийсь такий тимчасовий міжнародний договір щодо управління Кримом. Якщо ми витримаємо, наполяжемо, то далі буде звільнення Криму," – додав Іслямов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...