Як це так? Охоронна фірма з "ДНР" виграла тендер на охорону облуправління юстиції України

Заступник начальника Головного територіального управління юстиції в Донецькій області з питань державної виконавчої служби відмовився коментувати результати тендеру.

Офіс фірми у Донецьку. Фото:http://www.ostro.org/

Охоронна фірма ТОВ "Позавідомча охорона", що працює в "ДНР", виграла тендер на надання охоронних послуг та послуг безпеки Головному територіальному управлінню юстиції в Донецькій області. Про це йдеться в протоколі проведення тендера, що є в розпорядженні видання ОстроВ, інформують Патріоти України.

До процедури оцінки, яка відбувалася 20 квітня 2016 року, були допущені 6 компаній:

1. ТОВ "Дніпровська охоронна компанія" Професійний захист ", ціна пропозиції становить 307200,00 грн;

2. ТОВ "Позавідомча охорона", ціна пропозиції становить 216000,00 грн;

3. ТОВ «АГЕНТСТВО БЕЗПЕКИ« ЛЕГІОН - КИЇВ », ціна пропозиції становить 798000,00 грн;

4. ТОВ "Легіон", ціна пропозиції становить 630000,00 грн;

5. ТОВ "Енергобезпека - Комплекс", ціна пропозиції становить 750000,00 грн;

6. Управління поліції охорони в Донецькій області, ціна пропозиції становить 297600,00 грн.

В результаті тендер виграла ТОВ "Позавідомча охорона" з найменшим ціновою пропозицією в 216000,00 грн.

Слід зауважити, що дана компанія успішно працює на окупованій території Донецької області. Однак логотип компанії на офіційному сайті в українському юридичному полі містить кольори українського прапора, в той час як на логотипі, який представляє фірму в окупованому Донецьку - білий або синій щит.

Заступник начальника Головного територіального управління юстиції в Донецькій області з питань державної виконавчої служби Могильний Ю.В., який є відповідальним за проведення тендеру, відмовився коментувати результати даного тендеру.

Як повідомлялося раніше, українське законодавство не забороняє працювати підприємствам в окупованому Донбасу, якщо ті перереєструвалися на території України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...