Як українські військові відсвяткували новий рік у Авдіївці (відео)

За кілька годин до нового року святковий стіл у хлопців уже накритий. Замість алкоголю – домашній компот.

Військові у Авдіївці також святкували. Фото: скріншот з відео.

Вони не знають, як дати ради звичайним дитячим хлопавкам. Бо звикли до справжньої зброї. Та й гучні вибухи тут, в Авдіївці, вже давно не символізують свято. Про новорічні вогники у вікнах теж залишається лише мріяти, передають Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

Українські воїни на передовій намагаються створити домашню святкову атмосферу. Але війна додає власних барв. За кілька годин до нового року святковий стіл у хлопців уже накритий. Замість алкоголю – домашній компот.

Окрім компоту на столі домашні ковбаски, а під ялинкою – довжелезний хліб. Ця буханка була завдовжки півтора метри. Тепер, щоправда, стала значно коротшою. Домашній хліб пекли також волонтери.

Попри святковий настрій, хлопці у повній бойовій. Адже дії ворога не передбачити. "От що можна чекати від скаженої тварини? Ніхто ж не знає, правильно? Так само і ми – можемо чекати все, що завгодно. Можливо вони зараз там уже підпили і готують нам якісь сюрпризи", – розповдає польовий командир "Санта".

Друг "Люлька" співає козацькі пісні. Вони і настрій підіймають, і бойовий дух. Довершують святкову атмосферу бенгальські вогники та прикраси на стінах і стелі. На зміну пісням козацьким приходять воєнні аранжування народних мотивів. Більше про святкування тих, хто оберігає наш спокій дивіться у сюжеті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...