Як затримували у Києві вбивцю ветерана АТО (відео)

Зловмисник переховувався від правоохоронних органів більше трьох місяців.

Скрін відео

У мережі з'явилося відео, на якому показано затримання чоловіка, підозрюваного в причетності до вбивства демобілізованого бійця 12-го окремого мотопіхотного батальйону Артема Приходька. Відео опублікувала прес-служба ГПУ, передають Патріоти України.

Співробітники Генеральної прокуратури України спільно з працівниками підрозділів активних заходів податкової міліції Державної фіскальної служби України затримали ще одну людину, підозрювану в причетності до загибелі учасника АТО Артема Приходька.

"Кримінальне провадження за підозрою громадянина К. у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 121, ч. 1 ст. 286, ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, розслідується Управлінням з розслідування кримінальних проваджень в сферах державної служби та власності департаменту з розслідування і нагляду у кримінальних процесах в сферах державної служби та власності Генеральної прокуратури України. Зазначена особа з 29.09.2015 оголошена в розшук і 29.04.2016 затримана", - наголошується в повідомленні.

"1 квітня 2016 в м.Тернополі затриманий ще один підозрюваний у причетності до загибелі демобілізованого учасника АТО Артема Приходька. 2 квітня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту терміном на 2 місяці. Він переховувався від правоохоронних органів більше трьох місяців", - додали в Генпрокуратурі.

У відомстві нагадали, в кінці вересня 2015 року в одному з кафе м Києва почалася бійка між демобілізованими учасниками АТО, серед яких був боєць 12-го окремого мотопіхотного батальйону Артем Приходько, і особами, які раніше відбували покарання за скоєння особливо тяжких злочинів.

Під час втечі від органів поліції, яку викликали на місце події, зазначені особи наїхали автомобілем на учасника АТО, в результаті чого йому було завдано травм, від яких він помер. Один з нападників здався відразу, а двоє були оголошені в розшук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...