Як змія, яка хапає себе за хвіст: У Нацраді пояснили, чому відмовили в ліцензії каналу "112 Україна"

За словами заступника голови Нацради Уляни Фещук, кінцевий власник телеканалу не розпізнаний.

Ілюстрація:112 Украина

Телеканалу "112 Україна" відмовили в переоформленні ліцензії на мовлення. Дане рішення прийнято Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення через непрозору структури власності ЗМІ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

За словами заступника голови Нацради Уляни Фещук, кінцевий власник телеканалу не розпізнаний.

"112" звернувся до нас за переоформленням ліцензії. Поки ми відмовили, тому що вважаємо непрозорою цю структуру. Рішення це оскаржене.

Вони зробили кільцеву таку структуру власності, як змія, яка хапає себе за хвіст. І вони один у одного володіють собою ж", - зазначила Фещук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...