Як зростають "українські соколята": "Вже по 200 годин налітали. Такого не було за весь час незалежності", - молоді пілоти винищувачів провели масштабні навчання (відео)

Свою майстерність молоді пілоти відпрацьовують на винищувачах, які базувалися на аеродромі Бельбек у Криму.

Українські винищувачі. Фото: Правда.if.ua.

На Прикарпатті проходять масштабні навчання молодих пілотів. До них залучені всі курсанти Харківського національного університету повітряних сил, які завершать свою освіту в цьому навчальному році. Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на ТСН, молоді пілоти під час навчання вже встигли налітати майже по 200 годин.

Досвідчені офіцери кажуть, що такого показника українські молоді офіцери ніколи не досягали за весь час незалежності країни. Як вони зазначають, це істотно полегшить подальшу підготовку. Свою майстерність молоді пілоти відпрацьовують на винищувачах, які базувалися на аеродромі Бельбек у Криму. Росіяни, після захоплення півострова, повернули частину техніки - 30 літаків. Причому навмисно їх пошкодили. Але вітчизняні заводи відновили винищувачі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...