Яка погода буде на Святвечір: Синоптики поділилися прогнозом на перший тиждень січня

У Києві впродовж тижня погода буде малозмінною, але з 6 січня почнеться різке похолодання зі снігом.

На Різдво прийде похолодання. Ілюстрація: Вісті Придніпров'я.

Майже весь перший тиждень січня погода буде з практично малозмінною з невеликими коливаннями температури. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Проте з 6-го січня, на Святвечір, – за попередніми прогнозами – в Україну може увірватися арктична повітряна маса. І тому 6-7 січня в Україні очікуються морози помірні, до сильних. Тобто, йдеться про зниження температури повітря до мінус 12 – 18 градусів", – зазначила вона.

Також, за її словами, 6 січня потрусить сніжок на півночі, заході, а також у південній частині України. Діденко додала, що у Києві впродовж тижня погода буде малозмінною, але з 6 січня почнеться різке похолодання зі снігом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...