"Яке Х...йло, такі і друзі": В ЄС спіймали на шахрайстві Марін Ле Пен

Французький політик має повернути суму, витрачену на виплату заробітної плати своїй помічниці Катрін Гризе і охоронцю Тьєрі Лежье, які були фіктивно найняті в якості помічників.

Марін Ле Пен. Фото: РБК.

Лідер націоналістичної і проросійської партії "Національний фронт" Марін Ле Пен зобов'язали виплатити €340 тисяч, які були витрачені на "фіктивних помічників". Про це повідомляє Le Figaro, передають Патріоти України.

Марін Ле Пен має повернути суму, витрачену на виплату заробітної плати своїй помічниці Катрін Гризе і охоронцю Тьєрі Лежье, які були фіктивно найняті в якості помічників політика. Відомо, що Гризе заробила €298,5 тисяч, а Лежье €41,5 тисяч. Гроші мають бути повернуті до 31 січня та 28 лютого відповідно.

У іншому випадку Європарламент може почати вичитувати із зарплати Ле Пен як парламентарія близько 50% суми для погашення витрат. Нагадаємо, її батько Жан-Марі Ле Пен теж мав фіктивних помічників, за що змушений був заплатити €320 тисяч.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...