Якраз вчасно, на свято: На будівництві Керченського моста в окупантів загорівся кран (відео)

Вогонь розгорівся так швидко, що загасити його вже не змогли. Згорілий кран навряд чи вдасться відновити.

Скрін відео

На будівництві Керченського мосту в анексований Крим, яке веде Росія, 14 жовтня загорівся автомобільний кран Demag. Відповідне відео було опубліковано на YouTube, зазначають Патріоти України.

Пожежа сталася в кабіні водія. За попередньою версією, вона могла початися через несправну пічку, яку замкнуло, передає "Life".

Відзначається, що оператор крана включив пічку через різке похолодання. Вогонь розгорівся так швидко, що загасити його вже не змогли. Згорілий кран навряд чи вдасться відновити.

"Якщо кран не тоне, то горить. Народна кримська приказка", - з гумором прокоментували НП на сторінці "МинПанд" в Twitter.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...