Якщо Фірташ повернеться в Україну, то буде заарештований, – Геращенко

Бізнесмен Дмитро Фірташ у випадку свого повернення в Україну буде заарештований.

Про це заявив депутат з фракції «Народний фронт», член колегії МВС України Антон Геращенко в ефірі програми «Шустер Live» у п'ятницю, 27 листопада. Новину передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

«Ніякий Фірташ в Україну не приїде, ви це побачите. Бо якщо він сюди приїде, він буде арештований», - сказав він. «Давайте почекаємо 1 грудня, а я цим питанням теж займаюся, і ми подивимося», - зазначив Геращенко.

У свою чергу народний депутат з фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко вказав, що в Україні ніхто не відкрив кримінальне провадження на Фірташа, оскільки існують певні негласні домовленості. «МВС пана Авакова дуже голосно на всю країну оголосив, що у справі Ostchem (група компаній, що належать Group DF Дмитра Фірташа – ред.) існують до Фірташа питання, проводяться виїмки, обшуки, починається розслідування кримінальних справ. Але напередодні приїзду Фірташа з'являється інформація, що до Фірташа питань немає.

На каналі «Інтер» пана Яценюка вже показують у прямому ефірі, його зустрічі з міжнародними чиновниками і т.д. Один з менеджерів Фірташа призначається заступником міністра юстиції. І ми спостерігаємо тиху кулуарну змову між командою чинного прем'єра і паном Фірташем», - пояснив свою точку зору Лещенко. «Але це ще не все - у Фірташа є особливі відносини з президентом, які свого часу були укладені під час зустрічі у Відні», - додав Лещенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...