Якщо Савченко бажає Україні добра то вона має схаменутися та самоусунутися, - Аміна Окуєва

На думку Аміни Окуєвої, причиною миролюбних висловлювань Савченко щодо ворожої Україні сторони може бути стокгольмський синдром, а також результат обробки спецслужб Російської Федерації в ході її перебування в полоні.

Аміна Окуєва. Фото: ЖЖ.

Неоднозначні заяви нардепа Надії Савченко, в тому числі про те, що лідери бойовиків є простими і втомленими від війни людьми - це результат обробки російських спецслужб. Якщо Савченко бажає добра Україні, їй слід самоусунутися. Про це заявила чеченський снайпер, яка воювала за Україну на Донбасі, Аміна Окуєва, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

На її думку, причиною такого роду висловлювань Савченко щодо ворожої Україні сторони може бути стокгольмський синдром, а також результат обробки спецслужб Російської Федерації в ході її перебування в полоні. На даний момент Савченко завдає величезної шкоди Україні, вважає Окуєва, додавши, що рада, що її прибрали з ПАРЄ (Парламентська асамблея Ради Європи), адже основну шкоду, за словами чеченки, вона приносила там.

У тому випадку, якщо Надія Савченко насправді хоче добра Україні, то їй потрібно схаменутися і самоусунутися від деструктивної діяльності, заявила Окуєва. «Якщо ж це свідомо, то сподіваюся, що народ це остаточно зрозуміє і вона перестане грати будь-яку роль в житті українського суспільства», - резюмувала вона.

Раніше нардеп і голова «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що Надія Савченко є найбільшим розчаруванням українців у 2016 році. Сама Савченко, реагуючи на звинувачення в роботі на спецслужби РФ, завжди заявляла, що є патріотом України. Своїм головним завданням вона називає встановлення миру в Україні, а також звільнення всіх полонених. Для чого, на її думку, варто взаємодіяти з усіма, навіть з ворогом, головне щоб був результат.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...