Йде антициклон Brigida: Синоптик розповіла, якою погода буде на Водохреще

Після п'ятничного теплого дня 19 січня в Україні почнеться поступове похолодання.

19 січня похолодає. Ілюстрація: Народна правда.

На Водохрещу, 18-19 січня, Україну накриє холодний атмосферний фронт: очікуються сніг і дощі. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, 18 січня мокрий сніг і дощ буде йти на Заході України. До вечора і в ніч на Водохрещу атмосферний фронт досягне Центру і Півночі. Вдень у суботу, 19 січня, велика частина території України потрапить в суху повітряну масу, а опади на Водохрещу найбільш вірогідні в східних областях.

Після п'ятничного теплого дня 19 січня в Україні почнеться поступове похолодання. Найближчої ночі очікується -2-7 градусів, в суботу вдень 1-5 градусів.

У південній частині країни і на Сході буде тепла погода: вночі і вдень 0 + 5 градусів, в Криму вдень до +9 градусів. Увечері 19 січня почне холоднішати в Одеській області.

У Києві опади імовірні 18 січня ввечері і найближчої ночі. У суботу вдень в столиці - без опадів. Також похолодає: вночі -4-7 градусів, вдень -2-4 градуси. Надалі похолодання посилиться.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...