Ідеї неординарних подарунків на Різдво

Це може бути і прикраса, і рослина, і навіть санчата.

Кімнатний планетарій. Фото: smart-masses

Що подарувати на Різдво Христове - питання не з простих. Однак, якщо ви знаєте смаки людини і її характер, тоді вибір буде менш складним. Головне, робити презент від чистого серця. В такому разі він буде служити своєму господареві ще довгий час. Styler пропонує кілька варіантів подарунків на Різдво для друзів, коханих і рідних, передають Патріоти України.

Кімнатна рослина

Незважаючи на те, що за вікном зима, близька вам людина не повинна відчувати душевний холод. В цьому йому допоможе відмінний кімнатний квітка, який ви подаруєте йому. Представлений вид подарунка набирає все більшу популярність. Тюльпани, крокуси, гіацинти у вазонах будуть виглядати дуже екзотично посеред зими.

Ці цибулинні квіти безумовно принесуть радість і атмосферу урочистості в будинок свого нового господаря. Своєю красою вони обов'язково доповнять інтер'єр будь-якого приміщення і зроблять його більш природним і естетично привабливим.

Виріб з хутра

Щоб зігріти не тільки тіло, але і душу, вам варто придивитися до якогось теплого виробу з натурального хутра. Цей чудовий подарунок на Різдво слугуватиме нагадуванням того, що людина далеко не байдужий вам. Таким виробом цілком можуть бути акуратні хутряні рукавички або рукавиці. Також зараз дуже популярні хутряні аксесуари для сумок, різні брелоки у вигляді милих звіряток.

Статуетка

Не можна забувати, що Різдво Христове - це релігійне свято. Подарунок краще робити відповідний. Ним цілком може бути красиво статуетка виготовлена янголятка чи іншого християнського персонажа. Вважається, що з моменту дарування ця добра духовна сутність буде оберігати свого власника від життєвих бід і негараздів. Таких фігурок на ринку представлена величезна кількість. Їх можна легко і швидко придбати як в Інтернеті, так і в звичайних магазинах.

Солодощі

Напевно, немає кращого подарунка для ваших малюків, ніж смачні пряники, цукерки та інші кондитерські вироби. Бажано вибрати солодкість саме тематичного змісту. Це може бути ангелок, виготовлений з шоколаду зі смачною начинкою, християнський персонаж і так далі. Однак найкраще, що можна подарувати на Різдво дітям, - це ваша увага і душевна теплота. Прислухайтеся до своєї дитини, і він обов'язково скаже вам, що він хоче насправді.

Теплий светр

Оригінальний наряд для святкування Різдва - відмінний подарунок друзям з почуттям гумору. У продажу можна знайти велику кількість вовняних светрів із зображенням оленів і веселими святковими аплікаціями.

Подарунок для іміджу

Такі вироби стосуються обох статей, але особливо чоловіків. Добре одягнений молодий чоловік з гарним гаманцем або шарфом виглядає завжди впевнено, респектабельно і солідно. Чоловіка або хлопця можна подарувати гарне чоловіче портмоне, виготовлене з італійської шкіри. Прекрасний аксесуар, завдяки якому його образ буде завжди неперевершений. Сюди також можна віднести краватка (але, якщо ви точно знаєте смаки чоловіка), запонки, шапку і так далі.

Іменний браслет

Подібний варіант подарунка більше підійде для представниць прекрасної статі. Якщо ви не знаєте, що подарувати дівчині на Різдво, - це найкращий варіант. Ви можете придбати як готовий виріб (існують навіть спеціальні накладки з вигравіруваними іменами на готові браслетики), так і замовити в майстерні.

Санки

В сучасному світі досить складно відволікти дитину від комп'ютера. Кращий спосіб - подарувати йому ту річ, з якою він зможе гуляти на вулиці, дихати свіжим повітрям і насолоджуватися грою у дворі з хлопцями. Санки в цьому випадку є одним з найбільш вдалих подарунків. Важливо, щоб вони були виготовлені з надійного матеріалу і мали спеціальне сидіння для того, щоб дитина не застудився, катаючись на гірці.

Набір юного дослідника

Цей подарунок не тільки пробудить у малят потяг до дослідження, він ще й зможе розвинути в них масу творчих здібностей, розпалити інтерес до наук і убезпечити сам процес дослідження. Тематика наборів дуже різноманітна: ці ігри для юних лікарів, вчених, кухарів, археологів. В набір входить кілька пристосувань - різні інструменти, лопатки, лупи, пензлики та ін. Одним словом - все, що подарувати хлопчику на Різдво, який пізнає світ.

Кімнатний планетарій

Побачити далекі планети і зірки тепер можна не лише у відповідному закладі. Тепер ви можете придбати справжній планетарій, який можна легко вмістити в кімнату дитини. Він не тільки зможе задовольнити природні інтереси дитини до таємничих світів, але і ефективно підняти настрій. Придбати його ви можете в будь-якому дитячому магазині.Головне, зверніть увагу на його якість і функціональні можливості. Такий нічник-планетарій відмінно підійде в якості презенту, якщо ви ще не вирішили, що подарувати на Різдво хрещеника або хрещениці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...