ІДІЛ не дрімає: Російську авіабазу в Сирії обстріляли з мінометів, знищено багато літаків

Мінометні удари знищили чотири бомбардувальники Су-24, два багатоцільові винищувачі Су-35С, один військово-транспортний літак Ан-72, а також склад боєприпасів.

Російська авіабаза Хмеймім. Фото: Коммерсант.

У Сирії авіабазу Хмеймім, яка використовується російською армією, обстріляли з мінометів, внаслідок чого було знищено сім літаків. Про це повідомило російське видання Коммерсант з посиланням на військово-дипломатичні джерела, передають Патріоти України.

За словами співрозмовників, подія, що може вважатися однією з найсерйозніших за весь час російської військової операції в Сирії, сталася 31 грудня 2017 року.

За попередніми даними, мінометні удари з боку ісламістів знищили чотири бомбардувальники Су-24, два багатоцільові винищувачі Су-35С, один військово-транспортний літак Ан-72, а також склад боєприпасів. Понад десять військовослужбовців, за попередніми даними, отримали поранення. У Міністерстві оборони РФ інцидент поки не коментували.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...