"Іди на *уй, олень": Чим закінчилась спроба пропагандиста Філлпса потролити українців на Євро (відео)

Грем Філліпс вирішив поговорити з фанатами збірної України, почавши сипати провокаційні заяви: "як Вам не соромно вбивати людей на Донбасі".

Українські вболівальники. Фото: скріншот з відео.

Грем Філліпс, який є відомим співробітником пропагандистського телеканалу RT, а також "Звезда", приїхав на Євро. Відповідне відео виклали на YouTube, передають Патріоти України.

Перед матчем України проти Німеччини (0:2) у Ліллі, 12-го червня, Грем Філліпс вирішив поговорити з фанатами збірної України, почавши сипати провокаційні заяви: "як Вам не соромно вбивати людей на Донбасі". Після цього українці посилали Філліпса куди подалі.

Зазначимо, що британський журналіст Грем Філліпс відомий своїм висвітленням подій на Євромайдані та початку військових дій на Донбасі. Працював у якості воєнкора для російських ЗМІ. Подавав однобокий пропагандистський матеріал про "українських каратєлєй".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...