"Їх роботи не таке вже й л*йно": Художники з Криму хотіли доплисти до Італії на плоту зі своїх картин (відео)

Художники планували виплисти з окупованого Криму і дістатися за півроку до Італії.

Кримські художники хотіли дістатися Італії. Фото: скріншот з відео.

Кримські художники зганьбилися, намагаючись відправитися в "арт-заплив" на власних творах до Венеції. Про це повідомляє російське видання Тjournal, передають Патріоти України.

Художники планували виплисти з окупованого Криму і дістатися за півроку до Італії. Акціоністи мали намір повторити і завершити перфоманс американця Бас Ян Адера, який у 1975 році спробував самотужки переплисти Атлантичний океан на невеликій яхті і загинув через три тижні після старту.

Однак планам художників не судилося збутися. Через хвилину після старту судно набрало воду і пішло на дно. У розмові з журналістами вони відмовилися коментувати ситуацію і попросили не публікувати інформацію про невдалу акцію. "Зате тепер ми знаємо, що ким би ці художники не були – їх роботи не таке вже й л*йно", - пише користувач мережі lsk.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...