Інцидент над Тихим океаном: Японські винищувачі перехопили два російських літаки

Російські Іл-38 підлетіли до Японії з боку острова Сахалін і пройшли над південною частиною Курильських островів.

Японський винищувач. Ілюстрація:www.versia.am

В Японії винищувачі Повітряних сил самооборони піднімалися в повітря для перехоплення двох протичовнових літаків ВМФ Росії Іл-38 в районі Тихого океану. Про це йдеться в прес-релізі японського Генштабу, повідомляють Патріоти України з посиланням на російське агентство Интерфакс.

Відзначається, що російські літаки підлетіли до Японії з боку острова Сахалін, пройшли над південною частиною Курильських островів. Потім Іл-38 зробили коло на схід від японського острова Хонсю і повернулися назад практично тим же маршрутом.

Літак Іл-38 призначається для самостійного або спільного з протичовновими кораблями пошуку і знищення підводних човнів, для морської розвідки, пошуково-рятувальних операцій, а також встановлення мінних загороджень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...