"Його думка змінюється з будь-якого приводу": Собчак пригадала топ-пропагандисту Путіна "непотрібність Криму"

При цьому кандидат в президенти РФ додала, що послідовно продовжує лінію свого батька.

Володимир Соловйов отримав відповідь від Ксенії Собчак. Фото: РБК.

Російська телеведуча, кандидат у президенти РФ заявила, що топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов "висмикнув" із контексту слова її батька Анатолія Собчака про Крим. Відповідне звернення поширив її передвиборний штаб, передають Патріоти України.

За її словами, Соловйов "навів цитату, забувши вказати, коли саме батько говорив ці слова і що він враховував іще". "Я послідовно продовжую батьківські погляди. Договір потрібно поважати, долю півострова при цьому обговорювати - без збройного десанту і з усіма сусідами та міжнародними організаціями", - наголосила вона.

При цьому Собчак пригадала Соловйову його висловлювання про непотрібність Криму. "А пану Соловйову можна нагадати його великий концертний виступ, в якому він обгрунтовував неможливість, непотрібність, шкідливість приєднання Криму, але це не обов'язково, його думка змінюється з будь-якого приводу, і все це пам'ятають і без мене", - не без іронії зазначила телеведуча.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...