"Його слухати можуть тільки мазохісти": Лоза бризнув жовчю через концерт Гребенщикова в Києві

Юрій Лоза заявив, що Гребенщиков "образив народ Криму".
Юрій Лоза продовжує прикидатися "музичним критиком". Фото: life.ru.

Російський музичний "критик" Юрій Лоза вважає, що фото його колеги Бориса Гребенщикова з народним депутатом України Антоном Геращенко, яка схвилювала соцмережі, - це неповага до російського народу. Таку думку Лоза висловив в коментарі kp.ru, передають Патріоти України.

"Он (Гребенщиков — ред.) считает, что Геращенко - порядочный человек, что он ведет себя правильно. Это его личное дело так считать. Мы разве можем ему указать, как думать? То, что говорит Геращенко про нашу страну, совершенно бездоказательно, это вообще за рамки выходит. Но Гребенщиков может считать, что Геращенко говорит хорошие нужные вещи. Это его личное право, и он может поступать и обниматься с тем, с кем ему вдуматься. Мы не можем запретить человеку обниматься, с кем хочет. Мы - демократическая страна", - вважає Лоза.

Він також зазначив, що нічого іншого й не очікував від Бориса Гребенщикова, який співав для Саакашвілі. "Он пел для не менее одиозного Саакашвили. Он же пел для него лично, сидя с ним вместе в одной компании. Он пел для Саакашвили! Саакашвили наш друг? Нет. Мы воевали с Саакашвили. Пение для Саакашвили — это что, нормально?", - питає Лоза.

"Експерт" також заявив, що Гребенщиков образив народ Криму: "Если 80-90 процентов населения Крыма считают, что должны быть с Россией, а Гребенщиков считает, что они не должны быть с Россией, значит, он игнорирует мнение и ему на это мнение совершенно наплевать".

Але, зазначає Лоза, за це Гребенщикову нічого не буде, тому що Росія - демократична країна. Навіть на концерти будуть ходити люди, хоча Юрій Лоза вважає, що слухають БГ тільки мазохісти, яким подобається, що їх принижують.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...