"Йопересете!", - росіян налякав вибух на електростанції, провідний науково-освітній центр Сибіру пережив моторошний день (відео)

Внаслідок надзвичайної ситуації в центральному районі міста була відключена електроенергія

Вибух на електростанції у Томську. Фото: скріншот з відео.

На підстанції "Східна" у Томську прогримів потужний вибух. Близько 150 тисяч мешканців у місті залишилися без світла. Про це повідомили місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

"У результаті надзвичайної ситуації в центральному районі міста була відключена електроенергія", – зазначили у прес-службі МНС РФ Томська. В окремих районах міста також перестали працювати світлофори.

На ліквідацію пожежі вогнеборцям знадобилося дві години. Унаслідок аварії ніхто не постраждав. Очевидці зняли на відео момент вибуху на електростанції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...