"Йшов би ти в ж... зі своїми Олімпіадами": Росіяни несподівано бурхливо відреагували на заяву Путіна

Президент РФ заявив, що можна було б провести літні Олімпійські ігри у Казані чи Санкт-Петербурзі.

Заява Путіна росіянам не сподобалась. Фото: РБК.

Президент Росії Володимир Путін розповів, що РФ в майбутньому, можливо, знову спробує отримати право на проведення Олімпійських ігор. Про це повідомляє АР, передають Патріоти України.

"Що стосується місця проведення, то в нас є кілька міст, які можуть прийняти літні Олімпійські ігри. Це, звичайно, Сочі, але також ще і Санкт-Петербург і, ймовірно, Казань. Поки ми не будемо робити якихось певних заяв. у 2014 році ми успішно провели зимові Олімпійські ігри в Сочі. Але я не виключаю, що Росія знову буде боротися за право проведення Олімпіади", - каже Путін.

Така заява викликала гнів в інтернеті. "Такі фрази на тлі: "Грошей немає, але ви там тримайтеся" виглядає як знущання. Йшов би ти в ж... зі своїми Олімпіадами. Ви спочатку з розпилом московських хрущовок розберіться, а вже потім за черговий глобальний розпилпроект беріться", - обурюються росіяни.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...