Істерика у Москві: "Маша Лаврова" різко розкритикувала заяву Білого дому щодо повернення Криму

За її словами, заява Білого дому щодо повернення Криму у склад України – це паніка з боку Заходу та небажання визнавати «законність референдуму на території півострова».

Марія Захарова. Фото: star-magazine.ru.

Російська Федерація не має ніяких намірів повертати незаконно окупований український півострів назад у склад України. Про це заявила офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

У своїй заяві представник Кремля прокоментувала слова американської влади наступним чином: «Ми свої території нікому не віддаємо». «Крим – це частина території Російської Федерації. Чому ми маємо комусь віддавати свої землі?», - вважає Захарова. За її словами, заява Білого дому щодо повернення Криму у склад України – це паніка з боку Заходу та небажання визнавати «законність референдуму на території півострова».

Як повідомлялося раніше, представник Адміністрації президента США Шон Спайсер заявив, що Дональд Трамп очікує від Росії певних кроків для деескалації конфлікту з Україною, в тому числі потрібно повернути незаконно анексований Крим. «Світ закликає Росію припинити агресію проти України. РФ має повернути Крим Україні», - заявляв він. Крім того, за словами Спайсера, політика санкцій Вашингтона проти Москви залишається незмінною, а в разі необхідності санкції будуть лише підсилюватися. Як відомо, Росія не виконує Мінські угоди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...