Істерика в "ДНР": росіяни заявляють про танковий удар, який "Хунта" готує на травневі свята

Бойовики запевняють, що кращий захист від "агресії" - атакувати самим.
Російські танки на Донбасі. Фото: ipress.ua.

Члени незаконних збройних формувань анонсували активізацію бойових дій поблизу Донецька на травневі свята. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на donbass.ua.

Бойовики заявляють, що побоюються наступу Збройних сил України, які нібито можуть застосувати танки. Наступ може початися на територіях, де зараз йде розмінування місцевості, заявив бойовик «ДНР» Денис Синенко. «Мы предполагаем, что основной удар со стороны ВСУ будет наноситься на одном участке, силами при поддержке трех танковых батальонов. То есть ударом в брюхо, для обхвата Донецка снизу», - сказав Синенков.

За його словами, також можливі удари і на інших напрямках. При цьому, він додав, що бойовики готові «відбивати удар» і таким чином «звільнити свою землю від коричневої чуми», тобто атакувати.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...