Юля+заступник Сєні = ? - Голови фракцій «Батьківщини» та «Народного фронту» приховують свої доходи

Невелике розслідування продемонструвало, що зараз зовсім не колишні регіонали є лідерами з приховування бізнесу та доходів.

Юлія Тимошенко знову щось приховує? Фото: tymoshenko-vona.com.

Кожен восьмий депутат Верховної Ради приховує інформацію про свій бізнес і бізнес, що належить членам сім'ї. Журналісти проекту «Наші гроші» звірили подані депутатами податкові декларації за 2014 з даними Єдиного держреєстру підприємств і організацій України та нарахували 54 депутата з «прихованим» бізнесом, передають Патріоти України.

Найбільше незадекларованих компаній виявилося у члена фракції «Народний фронт» Сергія Дратюка. Після того, як журналісти опублікували дані про 10 незазначених у деклараціях компаній, у профайлі депутата на сайті Верховної Ради вони з'явилися.

Що стосується партійної приналежності, то найбільше прихованих бізнесів знайшли у депутатів «Блоку Петра Порошенка»: 16 осіб з президентської фракції мають більше, ніж вказали в декларації. На другому місці - прем'єрський «Народний фронт», в якому опинилися 9 депутатів з прихованими доходами, серед них - голова фракції Максим Бурбак.

У «Опозиційного блоку» і «Волі народу» знайшли по 6 нардепів з незадекларованим бізнесом. «Відродження» та «Батьківщина» мають по четверо таких депутатів, серед них - лідер фракції Юлія Тимошенко. Решта незадекларованих виглядає так: «Самопоміч» - 3 депутата, «Радикальна партія» - 2 депутата. Також не задекларували повністю свій бізнес троє позафракційних. Журналісти відзначають, що змогли проаналізувати лише українські активи депутатів. Скільки заховано в офшорах і за кордоном - невідомо.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...